Pokračujeme v rozhovorech s aktéry kolem platformy na sdílení amatérských erotických/provokativních fotek a videí Onlyfans. Další, které jsme vyzpovídali vystupují pod přezdívkou FineCouple. A jak název napovídá, jedná se o pár. A dokonce takový, který pro nás už testoval pár hraček (a další už mají doma), takže o to je to zajímavější. Přejeme hezké počtení.

CFNM_KING má na Twitteru 1200 sledujících, Dinnaofficial má na Twitteru 4719 sledujících a Finecouple má na Onlyfans 858 srdíček (v době přípravy rozhovoru).

Zdravíme FineCouple, můžete se našim čtenářům nějak stručně představit?

Moc zdravíme, jsme spolu přes osm let a skoro tři roky jsme manželé. Potkali jsme se na focení a hned jsme věděli, že nás k sobě něco přitahuje:) Do půl roku už jsme spolu bydleli. Máme rádi nahotu, experimentování a rádi jsme chodili, když to bylo možné na swingersparty. Celkově jsme tam byli více než stokrát:)

Jak dlouho už se tvorbě erotického/provokativního obsahu pro fanoušky věnujete?

Začalo to krátce po seznámení, takže asi 7 let, klasicky fotkami na amatérech, nicméně časem jsme přešli na jiné weby, které lépe ověřují uživatele jako třeba swingerslife.cz anonymní profily a pisálci nás opravdu nezajímají.

 

Oba navíc máme úspěšné Twitterové účty, kde tvoříme obsah pro naše fanoušky a pak pochopitelně Onlyfans pro naše nejvěrnější kde tvoříme obsah, který nikde jinde není, momentálně tam máme přes 120 fotek a přes 20 videí.

Předpokládáme, že FineCouple na Amatérech jste tedy vy?

Ne to nejsme my, nick jsme tam měli jiný a už tam nejsme aktivní.

Jaká byla vaše prvotní motivace začít s provokujícím/erotickým profilem?

Vnitřní motivace uspokojit své exhibicionistické potřeby a trochu provokovat.

Onlyfans

Kde jste prvně našli informaci o možnosti fanouškovské podpoře skrze OnlyFans/Patreon a podobných platforem?

Dlouho jsme přemýšleli, zda do placené platformy vůbec půjdeme, nakonec jsem se rozhodli že ano. Hlavní důvod byl, že se odfiltruje spoustu „trollů“ a kdo nás chce sledovat nás podpoří malým příspěvkem. Celkově nám to dává prostor být našim fanouškům blíže.

Netypicky na všech fotografiích a videích máte i svůj obličej – tedy nestydíte se za svou tvorbu, že?

Vcelku rozumíme, že si někdo zakrývá obličej, ať už kvůli práci nebo netolerantním lidem v okolí. Nicméně nám fotky s rozmazaným obličejem nebo „useklou“ hlavou nepřijdou sexy. Pokud někdo navštěvuje stránky, kam dáváme naše fotky a videa tak hledá takový obsah.

 

Máme několik zkušeností, že nás poznali lidé z našeho okolí. A když nám poslali odkaz na náš erotický profil, tak se většinou zeptáme jaký nick tam mají oni. Ve většině případů napíší, že na to narazili omylem a podobné pohádky a tím debata končí.

To je škoda, když už vám napsali, asi měli očekávat protireakci a zájem – mohli všichni získat zajímavou zkušenost.

Přesně tak jak říkáte, spíše šlo nejspíše o čumily a honiče. Kteří si mysleli, že když nás objevili, budeme je prosit, aby to nikomu neříkali, my jsme rádi za každé sdílení:)

Jak vybíráte vhodné fotky pro Twitter a OnlyFans?

To přijde tak nějak přirozeně na Twitter jdou většinou lehké ochutnávky drsnějších fotek, které jdou pak na Onlyfans. Občas najdeme nějakou inspiraci a snažíme se to přefotit podle sebe. Osobně si myslíme, že přirozené fotky jsou více sexy.

Máte na OnlyFans nějaké klíčové fanoušky, kteří vám pravidelně platí?

Ano, několik se již stalo pravidelnými fanoušky a moc nás to těší.

Vytváříte pro své sledující nějaké speciální obsah? Různé převleky, místa, pomůcky?

Zatím nebylo potřeba. Možná to bude tím, že obsah máme vcelku pestrý.

Dá se tímto způsobem uživit?

Máme známou, pro kterou je Onlyfans hlavní zdroj příjmu, my to ale bereme jako zpestření a peníze bereme jako příjemný bonus. Obživu máme úplně jinou.

Setkali jste se někdy s negativní reakcí vašich fanoušků/sledujících?

Jak jsme psali, lidé nám pošlou odkaz na náš erotický profil, my se jich zeptáme, jaký mají na těch erotických stránkách nick a tím debata končí. Občas někdo dá odkaz na náš profil na různá fóra, my to bereme jako reklamu a poděkujeme za sdílení. 😊 Vyloženě negativní se ale nedá říct.

Jaký byl nejzvláštnější požadavek/přání od vašich fanoušků?

No upřímně, co je v dnešní době zvláštní? To, co je pro někoho norma je pro někoho zvláštní a naopak.

 

Nám přišlo zvláštní to, aby manželka jela s nějakým mužem na swingers, protože má Camaro. Manželka ani nevěděla co to je. Musel jsem jí vysvětlit, že je to sportovní auto.

Přesahuje vaši provokativní tvorba někdy do reálného světa? Například do setkání s vašimi fanoušky?

Ano naši známí si čas od času zaplatí i OnlyFans. Vcelku je chápeme, i pro nás je zajímavější dívat se na erotický obsah s lidmi které známe.

To je hodně zajímavý pohled, který nás na rovinu ani nenapadl – máte nějaké doporučení na další zajímavé OnlyFans/Patreon účty?

Určitě máme, ale nevíme, jestli mají zájem o takovou veřejnou popularitu, když nám někdo napíše zprávu určitě tipy dáme.

Kolik vám zabere času vymýšlení obsahu pro OF a následná realizace?

Je to spontánní, někdy jde jen o selfie v koupelně nebo v ložnici, někdy když si domluvíme fotografa a nějaké zajímavé místo klidně i celý den.

Vytváříte i obsah na míru jednotlivým fanouškům?

Nebráníme se, ale zatím nebyla poptávka.

Fotky/videa vytváříte vždy sami, nebo vám s nimi někdo pomáhá?

Máme dvorní fotografy, kteří nám vždy vyjdou vstříc a někdy mají i nápady, které pak mají úspěch.

Můžete některé z těch fotografů doporučit i našim čtenářům?

Po dohodě s nimi nechceme zveřejnit jejich jména, ale pokud nám napíše reálná osoba není problém po dohodě předat kontakt.

Když se vrátíme k vašim účtům, jaký příspěvek měl u vašich sledujících největší úspěch?

Paradoxně nic zvláštního, to nejlepší bylo video z auta, jak mi ho manželka za jízdy honí. Video mělo přes 40 tis. shlédnutí.


Jinak celkově třeba na amatérech mají naše galerie celkem přes milion shlédnutí, ale jak jsme psali teď jsem aktivní spíše na swingerslife.cz, kde jsou ověření uživatelé.

Nahota

Výstava skutečně nahých mužů (rozhovor s pořadatel je zde) – čím vás akce nalákala, že jste se #CFNM Kingu zúčastnil?

Když jsem slyšel o výstavě nahých žen, doufal jsem, že bude i výstava nahých mužů, psal jsem i často autorovi výstavy, který ji nakonec udělal, hned jsem se přihlásil. S nahotou jsem nikdy neměl problém a tohle byla skvělá příležitost a výzva.

S čím jste souhlasil ve smlouvě s provozovatelem této akce?

Souhlasil jsem, že budu ve 4x hodinu a půl vystavený nahý a návštěvníci se mě budou moc dotýkat.

Doplňky/oblečení (harness a masku) jste vybíral sám, nebo byla od vystavovatele?

Masku i harness jsem si vybíral sám, v masce jsem šel i v době nošení roušek ze srandy na chvilku na ulici, reakce byly vtipné. 🙂

Jaký to byl zážitek? Být (nejen) okukován stovkami neznámých?

Zážitek to byl skvělý, moc jsem si to užíval, ty rozpaky oblečených lidí bylo fajn pozorovat, když bude příležitost půjdu do toho znovu.

Jaká je vaše orientace, neboli nevadily vám dotyky i od mužů?

Jsem hetero, před výstavou jsme si mohli vybrat, zda budeme dotykový nebo ne. Já se nechtěl o ten zážitek ochudit. Nakonec jsme si mohli vybrat na místě, zda na nás budou sahat jen ženy nebo muži. Já už tři měsíce byl srovnaný, že se budou dotýkat i muži, tak jsem to neměnil. Dotyky mužů byly asi jako když se opřu o zeď, nic neříkající.

Byla se na vás podívat i manželka/partnerka #Dinnaofficial1?

Ano, byla tam se mnou jeden výstavní blok, ale pak si šla po nákupech a na autogramiádu jedné oblíbené vizážistky.

Nahota je pro vás evidentně přirozeností, takže nejspíše i doma? A co návštěvy?

Ano, doma chodíme převážně nazí, před návštěvou chodí nahý manžel, když to situace dovolí.


Kde se u vás vzal zájem o CFNM, popřípadě FLR?

CFNM vzniklo náhodou na erotickém veletrhu, kde jsem si zkoušel latexový celotělový oblek. Když jsem byl za paravanem nahý, přišly holky, které pro stánek roznášely letáky, tak jsem je poprosil o foto a nějak se to pak rozjelo. A už mám cca. 75 žen se kterými jsem vyfocen nahý a ony jsou oblečené. FLR na to přirozeně navázalo.

Podle Twitteru nemáte vyloženě tradiční monogamní vztah – máte nějaká pravidla, kdo, co, kdy může?

Pravidlo máme úplně vyjasněné – musí vždy o tom ten druhý vědět.

 

Rozhodně to ale není nějak běžné a možná někoho překvapíme nebo zklameme. Ale dá se říct, že jednou za čas je nějaké zpestření. Nicméně za celou dobu našeho vztahu se to dá spočítat na prstech jedné ruky.

Pomůcky a hračky

My jsme magazín věnující se primárně testům erotických hraček – co vlastně vy a právě dospělácké pomůcky?

Ano, máme jich opravdu hodně, manžel hodně používá vakuovou pumpu, má rád ten tlak na penisu a umělé vagíny, u kterých je zase úplně jiný požitek než v reálné. 😊

 

Manželka má starší kovový vibrátor a je spokojená, nové hračky tolik nezaujaly, ale ráda mě trápí elektrem na penisu. 😊


Mnohdy součástí FLR (Female Led Relationship = vztahu, který ovládá žena) bývá i muž zamčený v pásu cudnosti – jak to máte vy?

Pás cudnosti mě lákal, nejdříve jsem ho měl nasazený třeba tři dny. Pak jsme si řekli, že zkusíme metu 1000 hodin (cca 41 dní), vydržel jsem cca 600 hodin (cca 25 dní).

 

Musím říct, že zkušenost to byla zajímavá z toho pohledu, že první týden jste hrdina. Ale po týdnu už pro ženu uděláte cokoliv. Teď ho hlavně využíváme na tematické focení.

Podle Twitteru máte zájem hlavně o BDSM hračky, že (viz ZDE)? A naopak některé, které vás nenadchly?


Manželka si pořídila takové kolečko s jazýčky, které se roztočí a stimulují orální sex, ale je to úplně k ničemu navíc dost hlučné a rušivé.

 

Manžel má radost ze všeho. 😊 Ale mírné zklamání byla vibrační umělá vagína, vibrace nešly prakticky cítit.

To první zní jako Sqweel (klasická verze a cestovní Go) a souhlasíme, ne všem sedne. To spíše doporučujeme Womanizér, ten u žen zatím vždy bodoval.

Sqweeel ano to je ono, Womanizér si plánujeme pořídit, kamarádky si ho nemůžou vynachválit.

Jak se vám testovaly první hračky od nás?

Hřejivý masážní olejíček, průhledný masturbátor a i bičík občas vytáhneme. Teď v těchto dnech hlavně ten hřejivý olejíček je fajn, protože teplo ne a ne přijít.

Je něco ze sexu, co by vás lákalo ve fantaziích, ale ještě jste to v reálu nezažili?

Jelikož jsme více než 100x navštívili swingersparty, tak nás už moc nepřekvapí a dost věcí jsme si splnili, ale sex v letadle je ještě na bucket listu.

 

To se jistě splní, už se více rozvolňuje, takže i létání bude mnohem častější a tedy s větší šancí na vstup do “mílového klubu” (alias Mile High Club; MHC). Uvidíme, i kdyby to mělo být v šedesáti, tak se o tento zážitek v životě nepřipravíme. 🙂

Děkujeme za rozhovor a ať se vám daří!