Latexová, Citadela 5.5.2023


Tato reportáž bude velmi jednoduchá a super krátká. Nemůžu totiž psát o tom, co se dělo na akci, kde nás bylo tolik, že by se každý hned poznal.

Ale můžu říct, že intuice je dobrý nástroj. A někdy rozum říká, že něco nemá cenu… ale intuice říká, že je to strašně důležité.

Takže latexová akce byla důležitá a proto byla.

A taky doufám, že bude mít opakování!


Když jsem po práci a po sprše mířila směr Citadela, byla jsem si skoro jistá, že bych se mohla dostat do postele před půlnocí. Když jsem ve 3 ráno odcházela z Citadely, byla jsem příjemně překvapená, jak ten čas plyne jinak, když je člověku dobře.


A to mi dokonce páneček už několik dnů po sobě odpíral orgasmus, ten můj. No strašný, zažili jste někdy Citadelu bez orgasmu? Tak ano, vím že se to občas někomu stane, ale spíše mám Citadelu spojenou s vlnou orgasmů, které se nakažlivě šíří vzduchem.

Ano, určitě i tento večer byly, jen se mi ta vlna před očima krásně vlnila a ne a ne dojít až ke mě. Takže jsem si užívala úžasný pohled na ty okolo, co měli více štěstí než já a záviděla jsem.


Také jsme v Citadele docela dlouho povídali na téma 24/7 a realita běžných partnerských vztahů, aneb jak přepnout z módu partner do hry, kdy jeden má být Dom a druhý sub. Strašně se mi líbilo, jak to má každý úplně jinak, ale jsou tam také společné zákonitosti. Jestli někdo víte, jak na to, určitě chci slyšet váš názor, protože se chci zlepšovat a každá rada se cení.


A víte, že se strašně stydím, když mi někdo říká “paní organizátorko”. Tak jestli mě chce vidět, jak se stydím, s chutí do toho. Ale jinak stačí Keyo, čubičko, nebo třeba jen, “slečno, vám to dnes sluší”.