Zpátky do školy: Poslední zvonění
Na akci se nemůžete přihlásit, protože již proběhla
Popis

Naše 3.C se pomale, ale jistě stává neslavně známou nejen na naší škole, ale tak nějak i mezi městy... Dokonce i na Slovensku. Pořádáme různé výměnné pobyty a stáže. Slečna stážistka z minulé akce by ráda na naší škole působila trvale. Nicméně způsobit trvalé následky není vždy tak snadné. Alespoň pan ředitel by její přijetí potřeboval ještě probrat na kolegiu.

Jenže maturitní ročník (naštěstí se nás to letos netýká přímo) se těší na svoje poslední zvonění... A tak mají profesoři plné ruce práce s přípravami a my studenti máme tak trošku volnější režim. Skoro se to zdá, že ve třídě začíná být více veselo... Rozkvetly kaštany a sukně jsou nebezpečně krátké. Ne každý dokáže odolat. Zvláště v chemii jsou teď feromony na každém kroku a tělocvik je hotová kámasútra.

Dokážeme se vůbec ještě soustředit na výuku? A co přezkoušení? Chce si někdo na poslední chvíli vylepšit známku z matematiky?

Jestli jste doma pilně studovali, zajisté se budete chtít blýsknout před svými spolužáky. A napovídat je povoleno😉

Tato akce je hravá, vhodná pro každého, kdo chodil do školy a nestihl si tam splnit své sny... Jak na pozici studenta, nebo v pedagogickém sboru. Jen pozice školníka a pana ředitele je již obsazena🥰

Těšíme se na Vás!