Velikonoční spanková
Na akci se nemůžete přihlásit, protože již proběhla
Popis

Sebral jsem zbytky své odvahy, vytáhl zpoza zad nešikovně ukrytou pomlázku s několika různobarevnými stuhami na konci a začal proklamovat: "Hody, hody, doprovody...", vykročil jsem směrem k ní. "Jestli mě chceš vyšlehat, tak si mně musíš chytit!" vyrazila ze sebe jakoby s potlačovaným vzrušením, otočila se na patě a začala zdrhat. Pustil jsem se za ní.

Napětí ze mne spadlo, vyřvával jsem koledu a snažil se ji dohnat. Zahnula k Citadele, ale ještě předtím vyfásla zásah pomlázkou přes zadeček. Vypískla a rozběhla se po schodech dolů. Já v závěsu za ní. Její štíhlé nožky přede mnou kmitaly, klopýtla a moje pomlázka opět slavila úspěch. Sukýnka se jí trochu vyhrnula. Zdálo se mi to, anebo jsem opravdu na chvilku zahlédl její oblé půlky. To by ale znamenalo, že nemá... Hm, to by mohla být zajímavá otázka na našeho velikonočního koledníka!

S sebou:

  • Rákosky, důtky, biče, bacátka všeho druhu, anebo
  • vyšpulený zadeček ke zmalování.

Koho zde rádi uvidíme:

  • Každého, kdo má rád bacání, plácání, švihání, bičování, zkrátka spank. Nebo třeba jen role play, D/s, drsnější sexuální hrátky, … Případně vás to jen láká vidět a chcete vědět, co to s vámi udělá a jestli si to třeba taky nezkusíte, když tu jste v bezpečném prostředí.
  • Akce je vhodná i pro úplně začátečníky – pokud jste jen zvědaví, nikdo se na vás nebude škaredit, pokud večer prosedíte s partnerem na pohovce v koutku a budete jen sledovat, jak si ostatní hrají.