Anglický klub
Na akci se nemůžete přihlásit, protože již proběhla
Popis

Dámy a pánové,

ponořte se do hlubokého tajemství a kouzel anglického klubu, kde se limity reality rozpouštějí a fantazie nabírá skutečnou podobu. Odeberte se do prostředí, kde se váš svět mění podle vašich nejdivočejších představ, kde se vaše nejhlubší touhy mohou stát skutečností a v němž se můžete stát spolutvůrcem každého okamžiku.

Každý host je důležitým kouskem skládačky tohoto jedinečného večera. Vaše přítomnost nejen obohacuje atmosféru, ale také ji formuje. Přijměte naši pozvánku, aby se vaše tajné touhy a sny staly hmatatelnou realitou. Vstupte do světa, kde jsou hranice jen iluzí a kde můžete být přesně tím, kým chcete být.

Tajný kód pro vstup: touha

Anglický klub v Citadele pořádá setkání BDSM pozitivních dam a pánů v doprovodu jejich subíků a čubek. Prostory klubu budou k dispozici pro společenskou konverzaci, sklenku dobrého pití i předvedení čubiček. Vybavení klubu můžete využít k jejich výcviku či ztrestání prohřešků.

Uvítáme samostatné čubičky, které jsou momentálně bez pána či madam, ale chtějí být ve společnosti sobě vlastních. Pro ostatní účastníky akce platí příchod v párech nebo předem domluvených skupinkách.