CFNM FemDOM Night II
Na akci se nemůžete přihlásit, protože již proběhla
Popis

Návštěva Citadely otevírá pomyslné brány a volný průchod naší vášni a téměř bezbřehé představivosti. Zkuste si například představit večer v duchu CFNM (oblečené ženy a nazí muži), kde smyslně oděné dominantní ženy doprovodí jejích nazí otroci, sluhové, čubky, či jinak titulovaní podřízení muži či ženy (dále je však nazývejme jen otroky). Představte si tu erotickou atmosféru s nádechem perverze, fetiše, sadismu i masochismu, tak jak ji jen svět dominance a submise může nabídnout. To vše v krásných a stylových prostorách.

Možných scénářů je mnoho, záleží jen na touze a chuti něco zažít ve společnosti podobně naladěných a především tolerantních lidí. Nikdo nikoho nebude do ničeho nutit... Předem se lze domluvit s pořadateli i mezi sebou na mnohém.

Naše bohyně si užijí příjemný večer se sklenicí vína, či jiného moku, v milé společností ostatních dam. A co budou dělat nazí sluhové? No přece pečovat o blaho, potěšení i pobavení přítomných dam!

Večer začne pozvolna příchodem a seznámením se. Dámy si potřesou rukou, otroci smí dámám políbit ruku a pokud dáma bude chtít, tak jí smí políbit i nožičku.

Vše bude probíhat s již od začátku jasně stanovenými pravidly, která platí pro všechny otroky, pokud dáma/dámy neurčí jinak. Pravidla platí už pod schodištěm před vstupními dveřmi do Citadely:

  1. Otrok se smí v prostorách Citadely pohybovat pouze se svolením a tak, jak mu určí paní (třeba jen po čtyřech).
  2. Základní pozice otroka je v kleče u nohou své paní, s koleny od sebe a s rukama za zády.
  3. Otroci mohou všem přítomným dámám pouze vykat! Chovají se k nim uctivě a s respektem!
  4. Otrok smí mluvit pouze na vyzvání nebo se musí dovolit!
  5. Jediným povoleným „oděvem“ otroka je obojek, páska přes oči (kukla atp.), roubík, pás cudnosti, pouta, anální kolík a podobně.

Nedodržování pravidel budou organizátoři vyžadovat a společně s majitelkou otroka přísně trestat!

FEMDOM desková hra (verze 2.0) zvolna a nenásilně navodí tu správně hravou náladu.