Nožičková
Na akci se nemůžete přihlásit, protože již proběhla
Popis

Tento večer se chceme hýčkat. Nejdřív budeme nožičky jen obdivovat pohledem, jak jsou nádherné, štíhlé a fantastické v punčoškách. A ty botičky... V Citadele ale nikdy nezůstane jen u koukání. Které nožičky se vám líbí nejvíce? Přijďte si ty úžasné botičky prohlédnout pěkně z blízka, pohladit, a nakonec zout, abyste mohli obdivovat vkusně lakované nebo nádherně přirozené dámské prstíčky, jak na vás při zouvání koketně vykouknou pod pavučinkou síťované punčošky. Takové nožičky se těší na hýčkání, mazlení a hlazení. Přímo vyzívají k masírování pěkně od konečků prstů, přes chodidla, patičku, kotníček a úžasně tvarovanému lýtku... A přes kolínko je to pak už jen kousek k hřejivým hebkým stenům, která si přímo říkají o obejmutí a pohlazení. Když je budete líbat a laskat dostatečně uctivě, možná vám jejich božská majitelka dovolí nadzdvihnout lem punčošky, pomalu jej sunout po hebké kůži niž a níž, abyste nakonec mohli obdivovat nožičky znovu v celé jejich nahé nádheře. A když po odhalených nožičkách zmíříte pomalu zase vzhůru...

S sebou:

  • Nožičky, punčošky, botičky, lak na nehty, masážní olej, pilník na nehty, tělový balzám, ... zkrátka vše, co potřebujete pro hýčkání svých nožiček.

Koho zde rádi uvidíme:

  • Kohokoliv se zájmem o nožičky: Jejich uctívání, hýčkání, pečování, líbání, kousání, vázání...
  • Akce je vhodná i pro úplně začátečníky – pokud jste jen zvědaví, nikdo se na vás nebude škaredit, pokud večer prosedíte s partnerem na pohovce v koutku a budete jen sledovat, jak si ostatní hrají.