CFNM FemDOM Night
Na akci se nemůžete přihlásit, protože již proběhla
Popis

Prostory Citadely otevírají pomyslné brány pro volný průchod naší vášně a téměř bezbřehé představivosti. Zkuste si například představit večer v duchu CFNM – oblečené ženy a nazí muži. A co třeba smyslně oděné dominantní ženy v doprovodu jejích nahých otroků, sluhů či jinak titulovaných podřízených mužů či žen (dále je však nazývejme jen otroky)? Představte si tu erotickou atmosféru s nádechem perverze, fetiše, sadismu i masochismu, tak jak ji jen svět dominance a submise může nabídnout. To vše v krásných a stylových prostorách.

Možných scénářů je mnoho, záleží jen na touze a chuti něco zažít ve společnosti podobně naladěných a především tolerantních lidí. Nikdo nikoho nebude do ničeho nutit...

Pojďme si spolu hrát a udělat si krásný večer v duchu popsaného.

Naše bohyně si užijí příjemný večer se sklenicí vína, či jiného moku, v příjemné společností ostatních dam. A co budou dělat nazí sluhové? No přece pečovat o blaho, potěšení i pobavení přítomných dam.

Večer začne pozvolna příchodem a seznámením se. Dámy si potřesou rukou, otroci smí dámám políbit ruku a pokud dáma bude chtít, tak smí políbit i nožičku. Vše bude probíhat s od začátku jasně stanovenými pravidly, která platí pro všechny otroky, pokud dáma/dámy neurčí jinak.

Konverzaci doplní FemDOM tematicky laděné společenské hry. Které postupně a nenásilně navodí tu správně hravou náladu.