Velikonoční spanková
Na akci se nemůžete přihlásit, protože již proběhla
Popis

Sebral jsem zbytky své odvahy, vytáhl zpoza zad nešikovně ukrývanou pomlázku s několika různobarevými stuhami na konci a začal proklamovat: „Hody, hody, doprovody...,“ vykročil jsem směrem k ní. „Jestli mě chceš vyšlehat, tak si mně musíš chytit!“ vyrazila ze sebe jakoby s potlačovaným vzrušením, otočila se na patě a začala zdrhat. Pustil jsem se za ní. 

Napětí ze mne spadlo, vyřvával jsem koledu a snažil se ji dohnat. Zahnula k Citadele, ale ještě předtím vyfásla zásah pomlázkou přes zadeček. Vypískla a rozběhla se po schodech dolů. Já v závěsu za ní. Její štíhlé nožky přede mnou kmitaly, klopítla a moje pomlázka opět slavila úspěch. Sukýnka se jí trochu vyhrnula. Zdálo se mi to, anebo jsem opravdu na chvilku zahlédl její oblé půlky. To by ale znamenalo, že nemá…


S sebou:

  • Rákosky, důtky, biče, bacátka všeho druhu, anebo

  • vyšpulený zadeček ke zmalování.


Koho zde rádi uvidíme:

  • Každého, kdo má rád bacání, plácání, švihání, bičování, zkrátka spank. Nebo třeba jen role play, D/s, drsnější sexuální hrátky, … Případně vás to jen láká vidět a chcete vědět, co to s vámi udělá a jestli si to třeba taky nezkusíte, když tu jste v bezpečném prostředí.

  • Akce je vhodná i pro úplně začátečníky – pokud jste jen zvědaví, nikdo se na vás nebude škaredit, pokud večer prosedíte s partnerem na pohovce v koutku a budete jen sledovat, jak si ostatní hrají.