O pořádné pozdvižení se postarala dánská rádiová reportérka Louise Fischerová. Šestadvacetiletá žena dělala reportáž o opětovném otevření swingers klubu nedaleko Kodaně. Sama přitom při natáčení měla sex s jedním z přítomných mužů. 

To, že si Fischerová vzala natáčení reportáže doslova k tělu, dokazuje výsledná nahrávka, na které je slyšet její vzdychání.

„Nemám přítele, což celou věc velmi usnadnilo. Dokonce i moje máma, která nahrávku slyšela, si myslí, že to byla zábava, a smála se. Ani táta neprotestoval a říkal, že to bylo cool,” uvedla mladá reportérka.

„Musím říct, že to sice nebyl nejlepší sex mého života, ale užila jsem si to. Muži v klubu jsou velmi příjemní, cítila jsem se mezi nimi jako bohyně,” uvedla k zážitku Fischerová.


Reportérka se však kromě pozitivních reakcí setkává také s odlišnými názory. Podle některých překročila hranice žurnalistiky. Sama později vysvětlila, že s hosty v klubu se nejdříve bavila u skleničky vína na baru a poté se přesunula k velké posteli. Pokud by se prý cítila nekomfortně, stačilo říct pouhé „ne”.

„Myslím si, že lidé ve swingers klubech jsou ve skutečnosti mnohem zdvořilejší než v běžných nočních klubech. Pokud nemáte zájem, nemusíte nikomu nic vysvětlovat, prostě se to respektuje,” uvedla. Programová ředitelka rádia reportérku ocenila za „nevšední přístup k žurnalistice”.

Sama Fischerová by prý zvážila také reportáž, během které by vznikalo i video, ona sama by se ale prý sexuálních aktivit neúčastnila, protože by to „překročilo její osobní hranice”. „Původně jsem neplánovala mít v klubu sex, ale bylo to přirozené. Je součástí mé práce nahlédnout do světa, kam nemá přístup každý. Hosté v klubu se navíc uvolnili. Nejdřív měli trochu obavy, když viděli, že si nesu mikrofon,” dodala Fischerová.